Bent u op zoek naar een kozijnleverancier die voor u nieuwe kozijnen kan plaatsen? Of zijn uw oude raamkozijnen in Amsterdam aan vervanging toe? Via onze website vraagt u gemakkelijk en snel meerdere offertes aan van kozijnleveranciers uit uw regio. De offertes die u ontvangt zijn vrijblijvend en kosten u dus helemaal niets. Stel, u wilt uw verouderde houten kozijnen vervangen voor nieuwe kunststof kozijnen, dan heeft u waarschijnlijk geen flauw idee wat de klus gaat kosten. Het vervangen van kozijnen is een investering die u waarschijnlijk maar 1x in uw leven doet en de prijzen voor het plaatsen, vervangen en repareren zijn vaak maatwerk.
kozijnen Amsterdam

Wat is uw voordeel?

Het voordeel van het aanvragen van meerdere offertes is dat u de prijzen en voorwaarden van verschillende bedrijven uit Amsterdam met elkaar kan vergelijken. Zo kan u zelf bepalen welk bedrijf de beste prijs heeft of bijvoorbeeld het snelste met de klus kan beginnen. Een win-win situatie dus!

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen.

Navigeer naar onze informatie:

Diverse soorten raamkozijnen

Voor zowel de houten, kunststof als aluminium kozijnen zijn er meerdere raamkozijnen beschikbaar. Wanneer een raam geen bewegende onderdelen heeft noemt men het ook wel een vast raam. Daarnaast zijn er nog verschillende raamvarianten mogelijk:

Draairaam; het meest bekende raamtype. Opent naar links of rechts.
Valraam; denk hierbij aan het kleine keukenraampje in de schuur, kelder, badkamer of keuken van uw huis in Amsterdam. Eén bewegend deel dat open valt, ideaal om te luchten.
Draaikiepraam; een combinatie van draai- en kiepraam.
Kantel/tuimelraam; kantelen (vaak) naar binnen. Vaak veilige manier van uw huis luchten.
Schuifraam; u schuift het raam van links naar rechts.

kozijnen vervangen Amsterdam

Wanneer moet u uw kozijnen vervangen?

Er zijn meerdere redenen te verzinnen waarom u uw kozijnen moet laten vervangen van uw huis in Amsterdam. Kozijnen kunnen, als er regelmatig onderhoud is uitgevoerd, een lange levensduur hebben. Helaas zit er ook een soort van houdbaarheidsdatum op raamkozijnen, na 50 jaar hebben de meeste soort kozijnen (met uitzondering van hardhouten kozijnen) hun beste tijd wel gehad. Gevolg na deze periode kan zijn dat de raamkozijnen:

 • Minder veiligheid bieden
 • Zorgen voor een hogere energierekening (slechte isolatie)
 • De uitstraling van uw mooie woning in Amsterdam teniet doen
 • Te weinig ondersteuning aan nieuwe isolatieruiten
Op de hedendaagse markt is er een aanbod van diverse soorten kozijnen. De meest populaire kozijnen in Amsterdam zijn de houten kozijnen, de kunststof en de aluminium kozijnen. Stalen raamkozijnen komen vaker voor bij winkels en bedrijven dan bij particulieren.

Kunststof kozijnen zijn populair in Amsterdam

Kunststof kozijnen zijn erg populair tegenwoordig. Dit komt omdat ze, qua uiterlijk, bijna niet meer te onderscheiden zijn van de houten variant. De kunststoffen kozijnprofielen worden tegenwoordig ook met een houtnerf gemaakt. Zo hebt u de voordelen van kunststof en het authentieke, warme karakter van hout. Een ander voordeel van de kunststof kozijnen is de lage isolatiewaarde. Hoe lager de zogenaamde U-waarde is, des te beter is de isolatiewaarde. De gemiddelde U-waarde voor een kunststof raamkozijn zit tussen de 1 en 2. Wanneer u overgaat van houten kozijnen naar kunststoffen zult u dit direct in de stookkosten vernemen. Daarnaast zal het in de winter sneller warm zijn en blijven in uw huis in Amsterdam.
kunststof kozijnen Amsterdam

Vrijwel geen onderhoud

Het is algemeen bekend dat de kunststof kozijnen praktisch onderhoudsvrij zijn. U hoeft slechts 1x per jaar uw kunststoffen raamkozijnen in Amsterdam af te nemen met warm water en een sopje. Verder is het verstandig om eens in de 2 jaar de bewegende onderdelen en rubbers van uw raam te onderhouden. Let hierbij wel op dat u geen schuurmiddel, chloor of zuren gebruikt want daarmee kunt u de kunststof kozijnen wél beschadigen. Om alles mooi glanzend te houden kunt u de raamprofielen eens keer per jaar in de wax zetten. Door de wax hecht vuil minder snel aan de kozijnen en blijft de kleur helderder. Door goed onderhoud bespaart u op de kosten voor reparatiewerkzaamheden. Als de kunststoffen raamkozijnen in Amsterdam beschadigd zijn dan is het lastig om deze nog te repareren. Dan is vervanging de beste optie zodat uw woning goed geïsoleerd blijft. Een kunststof raamkozijn is beschikbaar in diverse raamsoorten en geproduceerd door kozijnenfabrikanten als Creon, Belisol, Weru, Kumij en Kömmerling.

Hoe zijn de prijzen opgebouwd?

U bent uiteraard benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen wanneer u uw oude houten of aluminium kozijnen wilt laten vervangen. Het is daarom belangrijk om te weten waaruit de prijs van kunststoffen raamprofielen is opgebouwd. Hoe groter het aantal ramen dat u gaat vervangen of nieuw laat plaatsen in Amsterdam, hoe hoger de kosten zullen zijn. Ook het glassoort dat u in de raamkozijnen neemt is van invloed op de totaalprijs. Uiteraard is ook het type raamkozijn van belang, zo is een vast raam goedkoper dan een draaikiepraam. Tot slot moet u nog rekening houden met de extra opties zoals ventilatieroosters, rolluiken en horren. Door het vergelijken van offertes kan u tot wel 40% besparen op de prijs, vraag nu offertes aan!

H x B in cmVast raamkozijnDraaikiepramen
30×30€40,-n.b.
60×60€90,-€180,-
100×100€120,-€250,-
120×180€275,-€390,-
140×190€320,-€430,-
H x B in cmValramen
50×40€120,-
80×60€170,-
100×80€220,-
150×120€120,-
180×140€420,-

Toelichting tabellen

De genoemde prijzen in de tabel zijn indicaties voor 1 raamkozijn van verschillende afmetingen. Er is rekening gehouden met een standaard witte kleur, dubbel glas, geen ventilatierooster (prijs ongeveer €70,- per m2), geen hor (prijs ongeveer €55,-), kruk zonder slot (met slot is ongeveer €20,-), zonder roeden (viervaksverdeling is €40,- extra). Het plaatsen van het kozijn is dus niet inbegrepen, wel inclusief btw.

Het plaatsen van kunststof kozijnen is voordelig. Vind uit hoe goedkoop, vergelijk prijzen!

Kunststof kozijnen aanschaffen

Als u op zoek gaat naar nieuwe kozijnen in Amsterdam dan is het belangrijk dat je vooraf weet wat je wensen zijn. Wil je een onderhoudsvriendelijk raamkozijn dat lang mee gaat, dan is het verstandig om te kiezen voor een kunststof kozijn. Een goede reden dat deze kozijnsoort zo populair is in Amsterdam, is de aantrekkelijke prijs. Voor €90,- kunt u uw huidige kozijnen al vervangen voor een 60×60 cm kunststoffen kozijn. Voor een kunststoffen draaikiepraam van 60x60cm ligt die prijs op ongeveer €200,-. In vergelijking met hardhouten en aluminium raamprofielen liggen deze kosten een stuk lager. Een bijkomend voordeel van kunststof is dat u het gemakkelijk kan schoonmaken en dus weinig onderhoud vraagt. Dit betekent ook dat u minder kosten hoeft te maken voor het onderhoud. Tevens gaat er bij kunststof raamprofielen minder warmte verloren. Het heeft een isolerende werking waardoor u bespaart op energierekening.

Besparen door te vergelijken!

Wanneer u van plan bent om kunststof kozijnen te gaan aanschaffen kunt u besparen op de kosten door prijzen van verschillende kozijnspecialisten te vergelijken. Dit doet u eenvoudig door op onze website een offerteaanvraag te doen en uw wensen kenbaar te maken op ons contactformulier. De kozijnspecialisten die aan ons gelieerd zijn zullen voor u een prijsofferte opstellen. Zij weten dat meerdere bedrijven u een offerte sturen. U kunt tot maximaal 6 offertes ontvangen. De prijzen van de verschillende aanbieders kunnen tot wel 40% verschillen. Er wordt natuurlijk ook verschil gemaakt tussen het kozijnsoort dat u wilt vervangen. Denk hierbij aan het verschil in deurkozijnen, raamkozijnen (draairaam, klapraam, tuimelraam) en de diverse afmetingen van het raam- of deurkozijn.

Daarnaast raden wij u aan om meerdere oude kozijnen te laten vervangen voor kunststof. U bespaart hierdoor bijvoorbeeld al op de voorrijkosten en kan in aanmerking komen voor kortingen die de leverancier uit Amsterdam biedt wanneer u meerdere raam- of deurkozijnen in één keer aanschaft.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen hebben de afgelopen jaren een opmars gemaakt in Nederland. De slanke en elegante stijlen van het kozijn gecombineerd met prima isolatiewaarden zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raampartijen. U kunt de raamkozijnen matchen met de rest van uw gevel of zelf een mooie kleur uitkiezen. Dit geldt niet alleen voor de kleur, maar ook het raamkozijn is leverbaar in verschillende stijlen van modern tot landelijk. Een ander voordeel van het sterke aluminium raamkozijn ten opzichte van de houten of kunststof variant is de veiligheid. Vaak zijn de raamprofielen inbraakwerend en brandveilig. Als u er dan ook nog hoogwaardig hang- en sluitwerk aan toevoegt geeft u ongewenste gasten geen schijn van kans. Qua onderhoud zijn aluminium kozijnen gelijk aan kunststoffen raamprofielen. Schilderen hoeft niet en er hoeft slechts een enkele keren per jaar te reinigen.
aluminium kozijnen Amsterdam

Hoe is de prijs opgebouwd?

De prijs van een aluminium raamkozijn is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Eén van de grootste onderdelen van de prijs is de materiaalkeuze van het profiel. Kiest u voor compleet aluminium kozijn of combineert u deze met kunststof. Ook het profieltype is uiteraard van belang. Denk hierbij aan de stijl en kleur van het raamprofiel; landelijk, modern of juist elegant? De breedte van de het raamprofiel en de glaslatten en sierlijsten die bij de stijl van uw huis in Amsterdam passen moet u ook meenemen in de prijsberekening. Uiteraard is het soort beglazing ook een factor die de prijzen aardig beïnvloeden. Tot slot moet u ook rekening houden met het hang- en sluitwerk. De raamprofielen zijn al erg inbreekwerend door het sterke karakter, maar u voelt zich helemaal veilig als u daar ook nog meerpuntssluiting sloten aan toevoegt. Door het vergelijken van offertes kan u tot wel 40% besparen op de prijs, vraag nu offertes aan!

H x B in cmVast kozijnDraaikiep
30×30€70,-n.b.
60×60€130,-€280,-
100×100€225,-€430,-
120×180€360,-€635,-
140×190€420,-€710,-
H x B in cmValraam
50×50€220,-
80×60€290,-
100×80€370,-
120×100€450,-
140×110€510,-

Toelichting tabellen

De prijzen in de tabellen zijn gemiddeld genomen voor 1 aluminium raamkozijn. Er is rekening gehouden met een standaard witte RAL kleur met gladde lak. HR++ dubbele beglazing, de prijs voor een ventilatierooster is ongeveer €70,- per m2. Het plaatsen van het kozijn is dus niet inbegrepen, wel inclusief btw.

Benieuwd naar de prijs voor het plaatsen van aluminium kozijnen? Vergelijk offertes en bespaar tot 40%!

Houten kozijnen

De kans is groot dat u in uw huidige woning in Amsterdam houten kozijnen heeft. Hout heeft de charme van een natuurlijk product. Het is erg bewerkbaar en mocht er een reparatie nodig zijn is dit zo te verhelpen. Wanneer u op zoek gaat naar een raamkozijn van hout heeft u twee opties; een zachthouten of een hardhouten kozijnensoort. Het is belangrijk dat u het verschil begrijpt tussen deze twee soorten. Om dit beter te begrijpen is het van belang dat u de begrippen duurzaamheid en hardheid kent.
houten kozijnen Amsterdam
Hardheid van het hout
wordt gemeten door de Janka-methode. Hierbij perst men een gladde bol van staal (doornsnede 11,82mm) tot halverwege de boomstam. De kracht in kg die hieruit gemeten wordt noemt men de hardheid.
Duurzaamheid van het hout
Zoals de naam al aangeeft vertelt duurzaamheid iets over hoe het hout zich houdt in buitengewone omstandigheden zoals bijvoorbeeld: neerslag of extreme hitte/ kou.
Voor zowel hardhouten kozijnen als de zachthouten kozijnsoorten bestaan er 5 duurzaamheidsklassen. In onderstaande tabel een overzicht van de verschillende houtsoorten per duurzaamheidsklasse.

Levensduur van hout

De levensduur van de houtsoorten speelt natuurlijk ook een grote rol bij kozijnhout. Merbau en Meranti is erg populair vanwege de goede duurzaamheidsklasse en omdat Merbau: 15-20 jaar en Meranti: 10-15 jaar meegaan. Afzelia is het hardhouten kozijnhout dat het langste meegaat met meer dan 25 jaar. Van de zachthouten kozijnsoorten gaat Robinia: 15-25 jaar mee, Lariks: 5-10 jaar en Vuren en Grenen minder dan 5 jaar. De hardhouten kozijnsoorten zijn zowel als binnen- en buitenkozijnen prima toepasbaar. De zachthouten variant kan het beste als binnenkozijn worden toegepast.

Klasse:Hardhouten kozijnsoorten:Zachthouten kozijnsoorten:
1.Afzelia, teak, padoekRobinia
2.Merbau, Eiken
3.Meranti, MahonieLariks
4.Vuren
5.Grenen

Prijzen

Een groot voordeel van houten kozijnen is de bewerkbaarheid. Er kan in gezaagd en geschroefd worden en is ook gemakkelijk te schilderen. Daarnaast heeft hout een natuurlijke uitstraling, geen enkel kozijn is gelijk. Doordat het zo bewerkbaar is kan het in bijna elke maat gemaakt worden. De prijs van een houten kozijn is opgebouwd uit verschillende factoren. Zo is de maat uiteraard de belangrijkste factor, hoe groter het kozijn hoe hoger de prijs. Ook het type raam is van belang, een raam met bewegende elementen is duurder dan een vast raam. In onderstaande tabel staan enkele kozijnmaten en raamsoorten. We tonen hier gemiddelde prijzen. Voor een exacte prijsindicatie kunt u het beste vrijblijvend meerdere offertes aanvragen op onze offertepagina.

H x B in cmVast raamDraairaam (links)Draaikiepraam
30×30€115,-€170,-€190,-
60×60€150,-€270,-€310,-
100×100€200,-€390,-€460,-
120×180€265,-€550,-€655,-
140×190€290,-€600,-€710,-
H x B in cmValramen
50×40€215,-
80×60€290,-
100×80€355,-
150×120€490,-
180×140€570,-

Toelichting tabellen

De genoemde prijzen in de tabel zijn indicaties voor 1 hardhouten raamkozijn (met glaslatten) van verschillende afmetingen. Er is uitgegaan van een RAL 1013 witte kleur, kozijnen voorzien van deuvelverbindingen, KOMO/SKH keurmerk, alswel het politiekeurmerk op het raambeslag. Inclusief btw. Exclusief het plaatsen en beglazing (prijs indicatie dubbel glas €65,- per m2, HR++-glas €80,- per m2.)

Wilt u graag houten kozijnen laten plaatsen? Vergelijk offertes en bespaar tot 40% op uw investering!

Het productieproces onder de loep

Altijd al benieuwd geweest naar het productieproces van houten kozijnen? Zie in de onderstaande filmimpressie van Nijhuis Toelevering hoe een raamkozijn van de tekentafel gerealiseerd wordt tot bij het plaatsen bij u in Amsterdam. De kijktijd bedraagt ongeveer 13 minuten.

Keurmerken

Er bestaan verschillende keurmerken waarop u moet letten voordat u kozijnen gaat bestellen voor uw woning in Amsterdam. Het FSC-keurmerk is voor u van belang wanneer u houten kozijnen wilt laten plaatsen. Een bedrijf mag dit keurmerk alleen uitdragen wanneer zij met het vervaardigen van het raamkozijn aan alle FSC-eisen hebben voldaan. Wanneer u voor kunststof raamprofielen gaat is het VKG-keurmerk van belang. De raamkozijnen met dit keurmerk hebben 10 jaar garantie. Wanneer u stalen of aluminium kozijnen gaat kopen is het KOMO-keurmerk en het Bouwgarant-keurmerk belangrijk. De eerste let erop of het productieproces volgens de juiste richtlijnen is gelopen. Bouwgarant staat voor betrouwbaarheid. Erg belangrijk nu er zoveel partijen op de markt zijn.

Deurkozijnen in Amsterdam

Als we het over kozijnen hebben in Amsterdam dan vergeten we vaak de deurkozijnen. Het frame waarin uw deur opgehangen wordt noemen we een deurkozijn. Het zorgt, net als de deur, voor de nodige isolatie van geluid en warmte en heeft een ondersteunende eigenschappen. We onderscheiden een aantal verschillende deurkozijnen beginnend met een binnendeurkozijn of een buitendeurkozijn. Daarnaast zijn er net als raamkozijnen diverse materialen beschikbaar. Houten, kunststof en aluminium deurkozijnen komen in Amsterdam veel voor. In de meeste nieuwbouwhuizen gebruiken ze aluminium vanwege de goede isolatie-eigenschappen. Zoekt u een deurkozijn met een natuurlijker karakter? Dan kiest u uiteraard voor een houten deurkozijn. Kunststof wordt veelal als buitendeurkozijn gebruikt omdat het erg onderhoudsarm is en een goede isolatie biedt. In de onderstaande tabel kunt u zien welke materiaal geschikt is voor binnen of buitenshuis.

MaterialenVoordelenNadelenKozijntypeGemid. levensduur
Kunststof
 • Isolatie
 • Onderhoudsarm
 • Goedkoop
 • Kleur veranderen is lastig
 • Niet makkelijk te bewerken
Beste als buitendeurkozijn50 jaar
Zachthouten
 • Warme/natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk van kleur veranderen
 • Goed bewerkbaar
 • Vraagt iets meer onderhoud
Beste als binnendeurkozijn25 jaar
Hardhouten
 • Warme/natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk van kleur veranderen
 • Lange levensduur
 • Vraagt iets meer onderhoud
Beste als buitendeurkozijn40 – 75 jaar
Aluminium
 • Onderhoudsarm
 • Licht en sterk materiaal
 • Inbraakwerend
 • Kleur veranderen is lastig
Beste als buitendeurkozijn40 jaar
Stalen
 • Brandwerend
 • Sterk
 • Inbraakwerend
 • Duur
Beste als buitendeurkozijn50 jaar

Voordeuren en achterdeuren van kunststof

Een welkom gevoel bij een huis begint bij de voordeur. De kozijnleveranciers uit ons initiatief hebben meerdere modelseries deuren. De kunststof voordeuren en achterdeuren met optioneel aluminium onderdorpel zijn goed geïsoleerde deuren die veel geleverd worden aan inwoners van Amsterdam. Vrijwel iedere deur kan op maat gemaakt worden naar de wens van de klant. Voor elke woning is er dus een deur te maken die ook echt bij de stijl van het huis en de ‘smaak’ van de klant past. Heeft u nu een groot raam achter het huis, maar wilt u vrij de tuin in kunnen lopen? Wat dacht u van prachtige tuindeuren met HR++ isolatieglas? Ook schuifpuien, balkondeuren of openslaande deuren zijn deuren die met kunststof, hout of aluminium kozijnen beschikbaar zijn.

Eigenschappen van een kunststof deur

Het deurkozijn is veelal gemaakt van duurzame kunststof profielen, maar ook een houten of aluminium kozijn hoort tot de mogelijkheden. Wanneer u zich oriënteert naar een kunststof deur let er dan op dat deze ruimschoots voldoet aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarnaast is het investeren in een kwaliteitsdeur de moeite waard want deze houdt uw huis vrij van kou, tocht en lawaai. De bedrijven in ons netwerk leveren kunststof deuren met de nieuwste innovatieve technieken en houden oog op alle huidige kwaliteitseisen. Een deur is leverbaar in alle denkbare RAL kleuren en er zijn zelfs extra hoge en brede kunststof deuren te bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of prijzen van een kunststof deur voor uw huis in Amsterdam? Vraag vrijblijvend offertes aan en bespaar op de kosten!

Hoe zit het met de prijzen

Deurkozijnen van kunststof zijn doorgaans het goedkoopst met een gemiddelde prijs van €700,- per 1 m2. Dit is inclusief de deur, de montage en de BTW. Een deurkozijn van hout is met gemiddeld €800,- iets duurder per 1 m2. Het duurst zijn de aluminium deurkozijnen. Hier betaald u gemiddeld al snel €850,- per 1 m2 voor. Als we bedenken dat een deur 1 meter breed is en 2,2 meter hoog dan komen we op 2,2 m2. Respectievelijk betaald u voor de 3 deurkozijnen dan: kunststof; €1.540,- , houten; €1.650,- en voor aluminium: €1.760,-. Dit zijn richtprijzen, wilt u een exacte prijsindicatie ontvangen van meerdere kozijnspecialisten? Vraag met een offerteaanvraag meerdere prijsoffertes aan. Geheel vrijblijvend kunt u de voorstellen vergelijken op prijs om zo te kijken welk bedrijf voor u het beste aanbod heeft.
raamkozijnen Amsterdam

Bekende merken

U kan veel verschillende soorten merken en leveranciers tegenkomen wanneer u op zoek gaat naar nieuwe kozijnen voor uw woning in Amsterdam. Er zijn kozijnleveranciers die gespecialiseerd zijn in kunststof raam- en deurkozijnen, grote internationale merken en merken uit eigen land. Hieronder vindt u wat informatie met betrekking tot de bekendste merken op de Nederlandse markt.

Deceuninck

De uit België afkomstige kozijnfabrikant en leverancier Deceuninck levert twee soorten kunststof raamkozijnen. De lijnen die zij uit hebben gebracht zijn de elegante Zendow-lijn en de Autentica-lijn met sierlijsten. Het verschil tussen de twee kozijnprofielen is qua eigenschappen minimaal. De Zendow-lijn van Deceuninck is beschikbaar in de Basic, Standaard en Premium variant, waarbij de energieprestaties van isolerend naar super isolerende kunststof kozijnen gaan. De Autentica ramen combineren een karakteristiek uiterlijk met een hoge energieprestatie. Ideaal voor de oudere woningen in Amsterdam.

Finstral

Finstral heeft zijn hoofdkantoor in Italië en voorziet haar klanten in kunststof, kunststof-aluminium en aluminium raam- en deurkozijnen. De deur- en raamprofielen zijn ideaal voor renovatie of nieuwbouw van uw woning in Amsterdam. Voor elke materiaalsoort heeft Finstral aparte productielijnen opgezet, voor kunststof: de Top 90 en Top 72-lijn. Voor aluminium: de kozijnlijn FIN-project, elegante smalle profielen. Kunststof-aluminium: het beste van 2 werelden. Er zijn per productlijn vele mogelijkheden voor de klant.

GEALAN

GEALAN is een uiterst bekend Duits merk dat ramen, deuren en hefschuifdeuren aanbiedt. Zij hebben hier verschillende systemen voor ontwikkeld, te weten: S 8000 IQ, S 9000 en S 9000 NL profielsystemen. Het GEALAN-KUBUS systeem is uniek en innoverend in zijn soort. Er is geen glaslat en door de 100mm inbouwdiepte is er een vlak binnenaanzicht gecreëerd. Dit is niet de eerste innovatie in de kozijnenbranche die GEALAN uit de hoge hoed tovert. Eerder al verrasten zij vriend en vijand met acrylcolor een unieke oppervlakteafwerking, IKD (Intensieve Kern Isolatie) en SDV (Statische Droge Beglazing).

Vraag vandaag nog offertes aan!

Hebt u na de uitgebreide informatie op de website een goed idee gekregen over welke kozijnen voor uw woning geschikt zouden zijn? Of wilt u graag de prijs weten voor het plaatsen van twee hardhouten Meranti kozijnen bij u thuis in Amsterdam? Vraag via het contactformulier op onze offertepagina vrijblijvend meerdere offertes aan van kozijnleveranciers uit de regio van Amsterdam. U ontvangt de aangevraagde offertes binnen enkele dagen zodat u de prijzen kan vergelijken en de opdracht kan uitzetten bij een bedrijf. Wist u dat u door het vergelijken tot wel 40% kan besparen op de investering? Uit onderzoek is gebleken dat vergelijken voor veel mensen loont!
kozijnen prijzen

Vergelijk offertes en bespaar tot 40% op uw nieuwe kozijnen!

Vraag kosteloos en vrijblijvend tot maximaal 6 offertes aan van verschillende kozijnspecialisten uit uw regio. Na de aanvraag ontvangt u snel meerdere offertes op maat. Vergelijk deze op prijs en kies voor de kozijnleverancier die het beste aanbod aanbiedt.

Plaatsen in de gemeente Amsterdam

Amsterdam, Driemond, Durgerdam, Holysloot, Ransdorp, Schellingwoude, Zunderdorp, Ruigoord, Osdorp, Sloten en Sloterdijk

Onze laatste klussen

Al meer dan 1500 klanten hebben via onze website offertes aangevraagd en bespaard op de aanschaf van hun kozijnen. In de laatste offerteaanvragen wou men een prijsindicatie hebben voor:
 • Houten kozijn vervangen voor kunststof – Amsterdam
 • Alu binnenkozijnen laten plaatsen – Haarlem
 • Stalen raamkozijnen vervangen – Alkmaar
 • Meranti raamkozijnen – Hilversum
 • Nieuwe houten ramen + beglazing – Amstelveen
 • Aluminium deur + kozijn plaatsen – Purmerend
 • Aluminium kozijnen voor achterkant pand – Zaandam
 • Kunststof kozijnen voorkant woning – Maarssen
 • Kunststof draaikiepraam plaatsen – Den Helder
 • Keukenraampje vervangen – Hoorn
 • Kunststoffen schuifpui vervangen – Heerhugoweerd
 • Houtrot reparatie houten kozijnen – Huizen