Wie zich aan het oriënteren is naar nieuwe kozijnen zal graag willen weten welke merken beschikbaar zijn, een goede reputatie hebben en welke niet in hedendaagse kozijnenmarkt. De Nederlandse markt kent vele verschillende kozijnfabrikanten. Dit zijn niet alleen Nederlandse bedrijven, ook uit andere landen van Europa worden kunststof, houten en aluminium kozijnen geleverd. Op deze pagina schrijven wij informatie op over enkele kozijnen merken. Wij voegen regelmatig merken aan deze lijst toe. Liever direct contact met een vakspecialist over een bepaald merk of wilt u graag de prijzen weten? Vraag dan via onze service vrijblijvend offertes aan bij kozijnleveranciers uit uw regio.
kozijnen merken

Gratis kozijnen offertes vergelijken?

VEKA

VEKA
VEKA is een A-merk uit Duitsland die al sinds de jaren ’60 kunststof kozijnen levert van de hoogste kwaliteit. Deze internationale wereldleider in kunststof kozijnen heeft de touwtjes stevig in handen en is in vele landen marktleider. De kozijnen die het bedrijf levert voldoen aan alle eisen en normen die tegenwoordig tellen. De kunststof profielen hebben een ISO 9001 certificering. Daarnaast zijn ze gecertificeerd door de keurmerken KOMO en Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Zij hebben nu 3 soorten kozijnsystemen op de markt, te weten: de SOFTLINE (bestaat uit 80, 80 NL en 70), de ARTLINE en de TOPLINE AD. Naast kozijnsystemen levert VEKA ook nog schuifdeursystemen, rolluiken, deursystemen en plaatsystemen.

TOPLINE AD: strakke lijnen en functioneel

Een van de kozijnprofielen die VEKA levert is de TOPLINE AD. Houdt u van strakke lijnen en en een moderne uitstraling, en u wilt een kozijn waarbij eveneens de beste technieken zijn toegepast, dan is dit echt iets voor u. Dit profiel heeft een afgeschuind kunststof profiel die goed past bij de woningbouw van deze tijd. Doordat deze kozijnprofielen standaard met staal worden versterkt kan hier een zeer hoge inbraakwerendheid worden gerealiseerd. Ten opzichte van de TOPLINE NL 104 voldoet het aan dezelfde kwaliteitseisen. Het verschil zit in de vormgeving en de prijs, want de prijs die is iets gunstiger.

SOFTLINE AD: voor de eisen van morgen

In 2010 is dit kozijnsysteem met een diepte van 82 centimeter uitgekomen. Toen het meest complete kozijnprofiel op de markt. Dit kozijnsysteem is beschikbaar voor nieuwbouw, maar kan ook ingezet worden als u uw oude houten kozijnen wilt laten vervangen voor kunststof. Het voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en biedt u een uitstekende warmteisolatie. Dit is mede te danken aan de prima isolatiewaarden die er gerealiseerd kunnen worden in combinatie met hoogrendementsglas. (bijvoorbeeld: 0,67 W/m²K bij HR+++ glas)

Lees hier meer over alle VEKA kozijnsystemen.

Oude kozijnen vervangen? Oriënteer je goed!

Zijn uw huidige kozijnen nodig aan vervanging toe of bent u een nieuwbouwwoning aan het plaatsen en zoekt u daarvoor nog de juiste kozijnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk via onze pagina welke merken u interessant vind en ontdek wat voor u belangrijk is. Vaak kunnen kunststof kozijn exact op maat gemaakt worden, precies zoals de klant het wenst en passend bij uw woning. Overigens is er een grote keuze in kleuren en beglazing mogelijk. Heeft u vragen over wat de mogelijkheden of eigenschappen zijn van bepaalde kunststof kozijn merken dan bespreekt een kozijnspecialist uit ons netwerk dat graag met u. Wist u dat u veel geld kan besparen door het vergelijken van offertes? Vraag vandaag nog vrijblijvend tot 6 offertes aan en ontdek wat de prijzen van uw klus kunnen zijn!

Vergelijk offertes en bespaar tot 40% op uw nieuwe kozijnen!

Vraag kosteloos en vrijblijvend tot maximaal 6 offertes aan van verschillende kozijnspecialisten uit uw regio. Na de aanvraag ontvangt u snel meerdere offertes op maat. Vergelijk deze op prijs en kies voor de kozijnleverancier die het beste aanbod aanbiedt.