kozijnen Kampen

Toe aan nieuwe kozijnen in Kampen? Als u de isolatie wilt verbeteren of de inbraakveiligheid wilt vergroten, is het plaatsen van een nieuw kozijn een hele goede optie. Nieuwe raamkozijnen verbeteren bovendien de uitstraling van uw huis, waardoor de woningwaarde stijgt! Op zoek naar een vakman bij u in de buurt?

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Hierna ontvangt u zo snel mogelijk de prijsopgaven in uw mailbox. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden bij nieuwe kozijnen: u vindt informatie over de materiaalsoorten, de prijzen en leest meer over de montage van nieuwe kozijnen. Tot slot krijgt u ook handige tips om op de kosten te besparen en leest u hoe u een goede vakman selecteert!

Voordelen van onze service: bespaar op de kosten!

Nieuwe kozijnen nodig? Vergelijk dan gratis offertes! U ontvangt de prijsopgaven van meerdere kozijnenspecialisten: met het vergelijken van de prijzen kiest u eenvoudig de kozijnenspecialist in Kampen met het beste aanbod!

De belangrijkste voordelen op een rij:

 • U krijgt een beeld van de gemiddelde kosten van kozijnen in Kampen.
 • Daarna kiest u zelf de vakman met het beste aanbod.
 • U bespaart tot wel 40% op de totaalprijs!
 • Deze service is gratis en helemaal vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

Gratis kozijnen offertes vergelijken?

kozijnen vervangen Kampen

Wanneer kozijnen vervangen in Kampen?

Er zijn verschillende redenen om uw kozijnen in Kampen te vervangen. Bijvoorbeeld omdat uw kozijn verouderd of beschadigd is. Misschien heeft u een houten kozijn dat is aangetast door houtrot dat u wilt vervangen of is uw kunststof kozijn door ouderdom aan vervanging toe. Gemiddeld gaat een kozijn 40 tot 75 jaar mee.

Maar er zijn nog meer redenen om een kozijn te vervangen!

Met het vervangen van een kozijn verbetert u bijvoorbeeld de isolatie in huis en vergroot u de brand- en inbraakveiligheid! Bovendien verbetert het kozijn de uitstraling van uw huis, waardoor u zelfs de woningwaarde verhoogt. Bij het plaatsen van een kozijn heeft u de keuze uit verschillende materialen: hout, kunststof, aluminium en staal.

Wat kosten kozijnen?

Wat gaan nieuwe kozijnen ongeveer kosten? De prijs van een nieuw kozijn is grotendeels afhankelijk van het materiaal dat u kiest. De prijzen van kunststof kozijnen zijn vaak het laagst: voor een kunststof kozijn liggen de prijzen rond de €700,- tot €800,- per m². Dit is natuurlijk inclusief montage en isolatieglas. Voor een kunststof kozijn van 2,5 m² liggen de prijzen in dat geval rond de €1.750,- tot €2.000,-.

Wat kosten andere kozijnen per m²?

Voor een kozijn van hout betaalt u gemiddeld €750,- tot €900,- per m². De prijzen voor een aluminium kozijn liggen nog iets hoger, rond de €800,-tot €950,- per m².

Kosten kozijnen per m²

Materiaal Prijs per m²*
Kunststof €700,- tot €800,-
Hout €750,- tot €900,-
Aluminium €800,- tot €950,-

*Dit zijn gemiddelde prijzen voor nieuwe kozijnen incl. montage, isolatieglas en btw. Vraag gratis offertes aan om te besparen op de kosten.

Besparen op de kosten van kozijnen in Kampen?

Vergelijk gratis offertes en vind de vakman met het beste aanbod!

Deze factoren beïnvloeden de totaalprijs

De kozijnen prijzen zijn afhankelijk van veel factoren. Op veel van deze factoren hebt u zelf invloed, zoals de keuze voor het materiaal en de beglazing. Heeft u een beperkt budget, kies dan voor een kunststof kozijn met goedkope beglazing.

Andere factoren die meespelen in het bepalen van de prijs, zijn de montagekosten en afvoerkosten. Deze verschillen per kozijnspecialist in Kampen, daarom is het altijd verstandig om meerdere offertes met elkaar te vergelijken.

De prijs van een raamkozijn is afhankelijk van deze factoren:

 • Het materiaal
 • De afmetingen
 • De beglazing
 • Type raam
 • Montagekosten
 • Afvoerkosten
 • Overige kosten, zoals voorrijkosten, raambeslag en onderhoud
Laat u een kozijn plaatsen? Kies voor isolatieglas: dan betaalt u minder btw! Op het plaatsen van isolatieglas geldt namelijk een verlaagd btw-tarief van 9%.
Meer weten? Lees dan verder op belastingdienst.nl.

Welk type raamkozijn?

Wie een nieuw kozijn laat plaatsen, heeft de keuze uit verschillende soorten ramen. Wilt u bijvoorbeeld een raamkozijn dat open kan? Dan is er keuze uit onder andere draai- en kiepramen. Het is ook mogelijk een draaikiepraam te plaatsen, deze kan juist op verschillende manieren open.

Er is de keuze uit deze soorten kozijnen:

 • Vast raam: vaste ramen kunnen niet open. Het is een eenvoudig raam, waardoor de materiaal- en de montagekosten zo laag mogelijk zijn. Voor voldoende ventilatie wordt een vast raam vaak gecombineerd met een bewegend raam of een ventilatierooster.
 • Draaikiepraam: deze kozijnen zijn op twee manieren te openen. Naar binnen draaiend of naar binnen vallend. Door het ingewikkelde mechanisme is dit één van de duurdere soorten kozijnen.
 • Valraam: een valraam is op één manier te openen, namelijk naar binnen vallend. Hierdoor krijgt u voldoende frisse lucht binnen zonder dat er iemand door het raam kan vallen.
 • Overige ramen: daarnaast zijn er nog andere soorten ramen. Denk bijvoorbeeld aan een draairaam, dat naar binnen open draait, een kantelraam, waarvan één bewegend onderdeel open ‘valt’ en een schuifraam, dat u openschuift.

Kozijn op maat

Bij grote of afwijkende afmetingen, is het slim om een kozijn op maat te kopen. Een kozijn op maat houdt in dat deze gemaakt wordt aan de hand van uw afmetingen. Daarnaast heeft u ook een invloed op de stijl van het raamkozijn. Denk hierbij aan de verdeling van de verschillende roeden op het glas.

Wat is het voordeel van een kozijn op maat?

Hiermee weet u zeker dat het raam past bij uw woning. Bovendien kunt u een kozijn op maat laten inmeten, zodat u zeker weet dat de afmetingen kloppen. U heeft tevens de keuze uit diverse merken.

kozijnen plaatsen [var]

Hoe kozijnen plaatsen? Dit doet de vakman!

Het plaatsen van nieuwe kozijnen kunt u het beste overlaten aan een kozijnenspecialist in Kampen. Op die manier weet u zeker dat het kozijn goed geplaatst is, en dat het kozijn niet tocht. Bovendien bent u verzekerd van een vakkundige montage: zo beschermt het kozijn u optimaal tegen inbrekers.

Zo plaatst de vakman het kozijn:

 • De specialist verwijdert eerst zorgvuldig het oude kozijn.
 • Daarna controleert hij de gevel en kijkt of de binnenkant van de muur hersteld moet worden.
 • De volgende stap is het plaatsen van het kozijn. Dit is een leeg kozijn, zonder beglazing.
 • Tot slot plaatst de vakman de glasplaat in het kozijn, en stelt de bewegende onderdelen af.

Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Kozijnen materialen

Naast de verschillende soorten ramen, is er ook de keuze uit verschillende materialen. Welk materiaal voor u de beste keuze is, is afhankelijk van uw voorkeuren. Kunststof kozijnen zijn populair omdat de prijzen relatief laag liggen en omdat een kunststof kozijn weinig onderhoud vereist.

Een houten kozijn heeft daarentegen juist een warme en authentieke uitstraling die goed past bij klassieke huizen. Bovendien is de levensduur van hout vergelijkbaar met die van kunststof, al moet u houten kozijnen in Kampen wel beter onderhouden. Voor een moderne uitstraling is ook aluminium of staal een goede optie. Direct gratis offertes ontvangen? Start nu uw gratis offerteaanvraag.

U hebt de keuze uit deze materialen. Klik en spring hieronder direct naar:

kunststof kozijnen Kampen

Kunststof kozijnen Kampen

Kunststof kozijnen zijn in Kampen al jarenlang populair. Dat is niet gek: ze zijn goedkoop, vereisen nauwelijks onderhoud en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Bovendien is kunststof een sterk materiaal. Het heeft een goede isolatiewaarde en is inbraakwerend!

Wilt u ook kunststof kozijnen plaatsen?

Hieronder leest u meer over de voordelen van kunststof kozijnen en vindt u meer informatie over de prijzen. Om te besparen op het plaatsen van kunststof kozijnen raden we u aan om gratis offertes te vergelijken. Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs!

Voordelen kunststof kozijn

 • Waarom kunststof kozijnen vooral populair zijn: het is vaak de goedkoopste optie.
 • Kunststof isoleert uitstekend en is inbraakwerend.
 • Met kunststof kozijnen in Kampen verhoogt u de woningwaarde.
 • Een kunststof kozijn vereist nauwelijks tot geen onderhoud en heeft toch een levensduur van gemiddeld 75 jaar.

Kunststof kozijn prijzen

De kunststof kozijn prijzen liggen een stuk lager dan de prijzen van andere materialen. Een vast raam van één vierkante meter kost gemiddeld €155,- tot €165,-. Een vast raam is de goedkoopste optie, omdat de materiaal- en montagekosten relatief laag liggen. Kiest u een draaikiepraam van één vierkante meter? Dan ligt de prijs rond de €235,- tot €250,-.

Een andere mogelijkheid is een kunststof valraam. Valramen zijn doorgaans iets duurder. Voor een raamkozijn van 100 bij 80 centimeter liggen de prijzen rond de €200,- tot €235,-. Houd er rekening mee dat deze prijzen inclusief beglazing, maar nog zonder de montagekosten zijn.

Hoeveel kosten kunststof kozijnen?

Soort kozijn Gemiddelde prijs*
Vast raam
30 x 30 cm €35,- tot €85,-
60 x 60 cm €95,- tot €110,-
100 x 100 cm €155,- tot €165,-
150 x 200 cm €325,- tot €365,-
Draai-kiepraam
60 x 60 cm €165,- tot €220,-
100 x 100 cm €235,- tot €250,-
120 x 180 cm €365,- tot €385,-
Valraam
50 x 40 cm €100,- tot €160,-
100 x 80 cm €200,- tot €235,-
150 x 120 cm €325,- tot €360,-
*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw en isolatieglas, maar zonder de montagekosten. Vraag gratis offertes aan.

Prijsopbouw kunststof kozijnen

prijsopbouw kozijnen

Materiaalkosten (40%) Arbeidskosten (40%) Sloopwerk en afvoerkosten (10%) Overige kosten (10%)

Gratis kozijnen offertes vergelijken?

Kunststof kozijnen plaatsen

Kiest u voor kunststof kozijnen in Kampen? Goede keuze! Voor een goede montage raden we u aan om een kozijnenspecialist in te schakelen. Voordat de vakman de kunststof kozijnen gaat plaatsen, meet hij het kozijn eerst na. Op die manier voorkomt hij dat hij er tijdens de montage van de kunststof kozijnen pas achterkomt dat het nieuwe kozijn niet past.

Daarna demonteert hij eerst het oude kozijn. Hij maakt de binnenkant van de gevel schoon en plaatst eerst het frame van het kozijn. Dit is het kozijn zonder de bewegende delen en beglazing. Als het frame bevestigd is monteert hij daarna de beglazing en de bewegende delen van het kozijn. Dit is vaak in enkele uren gebeurd.

Kunststof kozijnen: isolatie

Een groot voordeel van kunststof kozijnen in Kampen, is dat ze uitstekend isoleren. Zowel op het gebied van warmte als geluid! Dat komt door de manier waarop de kozijnen zijn opgebouwd. De buitendichting beschermt tegen kou en neerslag, terwijl de middendichting vocht en wind tegenhoudt. De binnendichting houdt geluid tegen. Hierdoor heeft u minder last van geluiden van buitenaf.

Een kunststof kozijn heeft een U-waarde van 1-2 W/m²K.

De U-waarde geeft aan hoe goed een materiaal isoleert. Hoe lager deze waarde, des te beter de isolatie. Ter vergelijking: houten kozijnen hebben een gemiddelde U-waarde van 2,4 W/m²K. Om uw kozijn zo goed mogelijk te isoleren raden we u aan te kiezen voor kwalitatief isolatieglas.

kunststof kozijnen plaatsen Kampen

Kunststof kozijnen houtlook: warme en authentieke uitstraling

Kunststof kozijnen in Kampen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Praktisch elke RAL-kleur is mogelijk. Zo ontstaat er een modern kozijn dat past bij de uitstraling van uw woning. Wilt u graag een natuurlijke uitstraling?

Kies dan kunststof kozijnen met houtlook!

Bij kozijnen met houtlook zijn houtnerven nagebootst. In kozijnen van goede kwaliteit ziet én voelt u deze nerven. Hierdoor is het bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Op die manier heeft u de warme en natuurlijke uitstraling van echt hout, met de gemakken van kunststof: weinig onderhoud, goede isolatie en een lange levensduur!

Goedkoop kunststof kozijn plaatsen? Vergelijk offertes!

Vind eenvoudig en snel de kozijnenspecialist met het beste aanbod en bespaar!

houten kozijnen Kampen

Houten kozijnen Kampen

Een tweede materiaal dat in Kampen al jarenlang gebruikt wordt, is hout. Houten kozijnen zijn met name populair vanwege de natuurlijke uitstraling. Deze past heel goed bij klassieke en authentieke huizen. Bovendien is hout relatief eenvoudig van kleur te veranderen en gaat hout met goed onderhoud tot ongeveer 75 jaar lang mee!

Overweegt u houten kozijnen in Kampen te plaatsen?

Hieronder leest u meer over de voordelen en vindt u informatie over de prijzen van hardhouten kozijnen. Vergelijk gratis offertes en vind de kozijnenspecialist met het beste aanbod: start nu uw gratis offerteaanvraag!

Voordelen houten kozijn

 • Houten kozijnen hebben een warme, natuurlijke uitstraling.
 • Houten raamkozijnen zijn eenvoudig van kleur te veranderen.
 • Een kozijn van hout is eenvoudig te repareren bij een beschadiging.
 • Hout heeft een lange levensduur.

Wat kosten houten kozijnen?

De prijzen van een houten kozijn zijn afhankelijk van het soort hout en de keuze voor het type raam. Een vast raam is altijd de goedkoopste optie. Per m² betaalt u ongeveer €300,- tot €450,-. Dit is inclusief montage én beglazing.

Wilt u een raam dat wel open kan? Een draaikiepraam is aan te schaffen vanaf ongeveer €300,- tot €450,- per m². Als u een valraam wilt laten plaatsen, dan liggen de kosten rond de €550,- tot €800,-.

Houten kozijnen prijzen

Type raam Prijs per m²*
Vast raam €300,- tot €450,-
Draai-kiepraam €475,- tot €750,-
Valraam €550,- tot €800,-

*Dit zijn richtprijzen incl. btw, arbeidskosten en isolerende beglazing. Bespaar op de kosten door gratis offertes te vergelijken.

Kiezen voor hardhout of zachthout?

Er zijn verschillende soorten hout die gebruikt worden voor kozijnen. Hardhout is enorm sterk en goed bestand tegen neerslag en kou. Hierdoor vereist het veel minder onderhoud dan een zachthouten kozijn. Populaire soorten hardhout zijn Afzelia, Merbau en Eiken.

Toch hebben zachthouten kozijnen ook voordelen!

Zo is zachthout bewerkelijker. Hierdoor is het gemakkelijker te repareren bij bijvoorbeeld houtrot of andere beschadigingen. Daarnaast is een zachthouten kozijn eenvoudiger te schilderen. Populaire soorten zachthout zijn Vuren, Lariks en Robinia.

Voor buitenkozijnen kiest u het beste een houtsoort met duurzaamheids klasse 1, 2 of 3. Deze gaan het langst mee.

Soorten hout

Klasse: Hardhouten kozijnsoorten: Zachthouten kozijnsoorten:
1. Afzelia, teak, padoek Robinia
2. Merbau, Eiken N.v.t.
3. Meranti, Mahonie Lariks
4. N.v.t. Vuren
5. N.v.t. Grenen

Onderhoud en wanneer laten vervangen?

Een houten kozijn vereist wel onderhoud. Dat komt omdat u het hout moet beschermen tegen vocht: dit doet u door het hout te schilderen. Zodra de verflaag begint af te bladderen of te poederen, dan is het tijd om uw kozijnen te schilderen. Dit houdt in dat u de kozijnen licht opschuurt, beschadigde onderdelen herstelt en het hout daarna opnieuw schildert.

Hoe vaak moet ik een houten kozijn schilderen?

Houd rekening dat u het kozijn na 7 tot 10 jaar opnieuw moet verven. Daarnaast raden we u aan om het hout elk jaar schoon te maken en te controleren op beschadigingen en zwakke plekken.

Nieuwe kozijnen plaatsen? Vakman inschakelen!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

aluminium kozijnen Kampen

Aluminium kozijnen Kampen

Aluminium kozijnen worden in Kampen steeds populairder. Aluminium heeft een prachtige robuuste uitstraling en past daarmee goed in moderne en industriële woningen. Aluminium is licht en toch enorm sterk, waardoor het inbraakwerend is. Bovendien rot en roest aluminium niet. Het vereist dus geen onderhoud en gaat heel lang mee. Hieronder vindt u meer informatie over de voordelen van aluminium en de prijzen.

Overweegt u aluminium kozijnen te plaatsen? Schakel een vakman in. Met het vergelijken van offertes vindt u eenvoudig en snel een vakman bij u in de buurt. Start nu uw gratis offerteaanvraag en bespaar tot wel 40%!

Voordelen aluminium kozijn

 • Aluminium kozijnen zijn inbraakwerend.
 • Het materiaal roest en rot niet, waardoor het geen onderhoud nodig heeft.
 • Aluminium heeft een lange levensduur van gemiddeld 60 jaar.
 • Het heeft een hele moderne uitstraling.

Aluminium kozijnen: kosten

Voor een vast raam van aluminium betaalt u gemiddeld €420,- per m². Een draaikiepraam kost ongeveer €630,- tot €700,- per m². De prijzen van een aluminium kozijn lopen relatief hoog op. Hierdoor is aluminium misschien niet de beste keuze voor mensen met een beperkt budget.

De prijzen zijn inclusief beglazing en montage. De kosten voor de montage zijn afhankelijk van het type raam dat u laat plaatsen. Doordat de montage van een vast raam relatief eenvoudig is, ligt de prijs ook een stuk lager. De montage van een draaikiepraam is veel ingewikkelder, waardoor de prijs van de montage hoger uitvalt.

Aluminium kozijnen prijzen

Type raam Gemiddelde prijs per m²*
Vast raam €420,- tot €500,-
Draai-kiepraam €630,- tot €700,-

*Dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw, arbeidskosten en isolatieglas. Exacte prijs weten? Vraag gratis offertes aan!

stalen kozijnen

Stalen kozijnen Kampen

Natuurlijk is het ook mogelijk om een stalen kozijn in Kampen te plaatsen. Stalen kozijnen, vaak geplaatst in een matzwarte kleur, zijn enorm stijlvol en passen goed in ieder interieur. Staal is enorm sterk en toch erg licht. Dit maakt een stalen profiel erg geschikt voor grote raampartijen.

Daar komt nog bij dat er bij stalen kozijnen hele smalle profielen mogelijk zijn. Dit heeft een minimalistisch en stijlvol uiterlijk. Omdat het materiaal zo sterk is, is het ook erg inbraakwerend. Een goede keuze dus als u de veiligheid in huis wilt vergroten.

Houd er wel rekening mee dat een stalen kozijn niet goedkoop is. Houd rekening met een gemiddelde prijs van €1.000,- tot €1.200,- per m². Bespaar op de prijzen door gratis offertes te vergelijken.

Raam- en deurkozijnen

Laat u uw raamkozijnen vervangen? Kijk dan ook eens of uw deurkozijnen aan vervanging toe zijn! Een deurkozijn gaat natuurlijk net zo lang mee. Bovendien is het extra belangrijk dat het deurkozijn van buitendeuren voldoet aan veiligheidseisen: u wilt natuurlijk niet dat indringers zomaar binnen kunnen komen!

Door de raam- en deurkozijnen in één keer te vervangen bespaart u uiteindelijk op de kosten. Hoe groter de klus, des te lager de prijs per vierkante meter namelijk!

Laat uw kozijnen vervangen tegen de laagste prijs!

Kies voor de vakman met het beste aanbod en bespaar tot 40% op de kosten!

Kozijnen reparatie Kampen

Kozijn beschadigd? U hoeft de kozijnen niet altijd direct te vervangen. In sommige gevallen is een kozijnen reparatie namelijk mogelijk. Een kozijnen reparatie in Kampen is mogelijk als u last heeft van houtrot, of als er op een kunststof kozijn kleine oppervlakkige beschadigingen zitten. Is de schade te groot, dan raadt de vakman aan om het kozijn toch te vervangen.

Hoe repareert de kozijnspecialist het kozijn?

Dit is afhankelijk van het soort beschadiging. Houtrot herstelt de vakman met behulp van een houtvuller. Hij verwijdert het houtrot, vult het materiaal op met een vuller en schuurt en schildert het dan opnieuw. Bij oppervlakkige beschadigingen in kunststof kozijnen gebruikt bij vaak een folie om de schade te herstellen.

Waarom een kozijnenspecialist inschakelen?

 • Een kozijnenspecialist bespaart u waardevolle tijd en energie.
 • U weet zeker dat het kozijn correct geplaatst is.
 • Zo profiteert u van een optimale isolatie en een lange levensduur.
 • De vakman stelt het kozijn af, zodat deze goed opent en sluit.

Keurmerken

Met behulp van keurmerken kiest u eenvoudig een ervaren vakman en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijf met het VMRG-keurmerk. Bedrijven die beschikken over dit keurmerk voldoen aan kwaliteitseisen én leveren producten van hoge kwaliteit.

Laat u een houten kozijn plaatsen? Let dan op of het hout beschikt over een PEFC-, FSC- of keurhout-keurmerk. Zo weet u zeker dat het hout afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos.

Handige externe websites

 • Komo.nl: Keurmerk dat staat voor zekerheid van kwaliteit.
 • Politiekeurmerk.nl: Keurmerk omtrent inbraakpreventie. Voor bijvoorbeeld het raambeslag van uw kozijnen.
 • Pefcnederland.nl: Het keurmerk voor duurzaam bosbeheer.
 • Fsc.nl: Keurmerk voor goed bosbeheer.
 • Keurhout.nl: Keurmerk voor duurzaam geproduceerd hout.
 • Vmrg.nl: Met het VMRG Keurmerk bent u verzekerd van de kwaliteit van ramen, deuren en andere gevelproducten.

Nieuwe kozijnen: besparen op de kosten!

Nieuwe kozijnen hoeven zeker niet duur te zijn. Er zijn verschillende manieren om de kosten zo laag mogelijk te houden. Kies bijvoorbeeld voor een vakman in de buurt zodat u geen voorrijkosten bespaart. Voer zelf uw puin af en laat alle raamkozijnen in één keer vervangen: hoe groter de klus, des te lager de prijs per vierkante meter!

Zo bespaart u op de kunststof kozijn prijzen:

 • Kies voor goedkope materialen, zoals HR+ beglazing en kunststof.
 • Laat alle kozijnen in één keer plaatsen zodat u op de lange termijn bespaart.
 • Vraag uw buren of zij ook toe zijn aan nieuwe raamkozijnen, en schakel samen één specialist in.
 • Kies voor een specialist in de buurt en bespaar op de voorrijkosten.
 • Met het vergelijken van offertes bespaart u gemakkelijk tot wel 40% op de totaalprijs.

Subsidie op het plaatsen van kozijnen?

Als u ervoor kiest om uw kozijn te vervangen door een kunststof kozijn met isolatieglas, dan heeft u mogelijk recht op de SEEH (Subsidie Energiebesparing Eigen Huis). Deze subsidie is voor iedereen die investeert in twee of meer energiebesparende maatregelen. Dat houdt in dat u naast isolatieglas moet investeren in een andere maatregel. Meer hierover leest u op rvo.nl.

Daarnaast kan het voorkomen dat uw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie aanbiedt voor het vervangen van raamkozijnen. Op energiesubsidiewijzer.nl vindt u snel een overzicht van alle subsidies waar u recht op hebt.

kozijnenspecialist Kampen

Kozijnen laten plaatsen? Gratis offertes vergelijken!

Nieuwe kozijnen verbeteren de isolatie in huis, vergroten de veiligheid en verhogen de woningwaarde. Waarom zou u uw raamkozijnen niet vervangen? Vind eenvoudig en snel een specialist bij u in de buurt.

Vergelijk gratis offertes en kies de vakman met het beste aanbod, om zo tot wel 40% op de kosten te besparen. Geen zorgen: de aanvraag is gratis én vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!

Plaatsen in de gemeente Kampen

Kampen, Grafhorst, 's-Heerenbroek, IJsselmuiden, Kampereiland, Kamperveen, Mastenbroek (deels), Wilsum en Zalk

Recent aangevraagde offertes

 • Houten kozijnen vervangen voor kunststof – Enschede
 • Alu binnenkozijnen laten plaatsen – Zwolle
 • Stalen raamkozijnen vervangen – Hengelo
 • Meranti raamkozijnen – Deventer
 • Nieuwe houten ramen + beglazing – Almelo
 • Aluminium deur + kozijn plaatsen – Kampen
 • Aluminium kozijnen voor achterkant pand – Oldenzaal
 • Kunststof kozijnen voorkant woning – Rijssen
 • Kunststof draaikiepraam plaatsen – Nijverdal
 • Keukenraampje vervangen – Haaksbergen
 • Kunststoffen schuifpui vervangen – Raalte
 • Houtrot reparatie houten kozijnen – Borne